KAHTA SES-HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,”Kırmızı çizgimiz, Kâhta’mızın kalkınması ve halkımızın mutluluğudur. Halkımız ve belediyemizin tüm paydaşları sadece bu uğurda hizmet etmek için var olacaktır ”dedi.

HÜDA PAR Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HÜDA PAR’ın belediye başkan adaylarına ilgi her geçen gün artarken, Kahta’da halk HÜDA PAR adayı eğitimci Adem Yavuz'a yoğun ilgi gösteriyor.

Ziyaretlerinde toplumun her kesiminden yoğun bir teveccüh gören Yavuz, ziyaretlerinde vatandaşlardan destek isteyerek esnaf ile uzun uzun sohbet ediyor.

Gördükleri ilgi ve sevgi gösterileri karşısında memnuniyetlerini dile getiren Yavuz, ziyaretlerine ilişkin açıklamasında“Kırmızı çizgimiz, Kâhta’mızın kalkınması ve halkımızın mutluluğudur. Halkımız ve belediyemizin tüm paydaşları sadece bu uğurda hizmet etmek için var olacaktır ”dedi.

Yavuz, açıklamasında şunları kaydetti;

“Gereksinimlerin baş döndürücü hızda değiştiği çağımızda, dünyanın ve ülkemizin yaşadığı değişime uyumlu bir şekilde ilçemizi kalkındırmak ve bu değişime katkı sunmak, yönetim felsefemizin temeli olacaktır. Yollar, altyapı, park ve içme suyu gibi klasik hizmetlerin ivedilikle tamamlanması konusu, en zorunlu çalışmalarımız olacaktır. Kentsel değişim ve dönüşüm sadece bina, cadde ve sokaklarla sınırlı kalmamalıdır. Bunların ötesinde Kâhta’mıza yakışır kültür, sanat, eğitim ve yeni neslin ihyası vb. sorumluluklarımız ile sosyal belediyecilik adımları önceliklerimiz arasında her zaman var olacaktır. 

Hazırlamış olduğumuz projeler sürdürülebilir, aktif katılımcı ve ortak akıl oluşturma açısından son derece etkili projelerdir. Çaba ve gayretlerimizin tamamı “Bizimle Olur” düsturumuz doğrultusunda geliştirilmiş, halkımızın huzur ve refahı önemsenmiştir. 

Yaşlılarımızın önemsendiği, gençlerimizin geliştiği ve çocuklarımızın hazırlandığı proaktif etkinlikler sayesinde olgunlarımızın tecrübesini, ergenlerimizin enerjisi ile buluşturarak çocuklarımıza umut yükleyen sinerjileri yakalayacağız. 

Kırmızı çizgimiz, Kâhta’mızın kalkınması ve halkımızın mutluluğudur. Halkımız ve belediyemizin tüm paydaşları sadece bu uğurda hizmet etmek için var olacaktır”dedi.