KAHTASES-HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz, gece geç vakitte seçim bürusu önünde toplanan kalabalık kitleye seslendiği konuşmasında, isim vermeden AKP’ye yüklendi. Yavuz, ”Ev ev dolaşıyorlar. Diyorlar ki “Biz zaten ortağız; bize oy verirseniz, HÜDAPAR'a oyvermiş olursunuz” diyorlar. Maalesef, okuması -  yazması olmayan yaşlılarımızın bu yönünü istismar edecek kadar düşebiliyorlar. İttifak mittifak söz konusu değil.”şeklinde sert çıktı.

Emin adımlarla zirveye doğru tırmandıklarını söyleyen Yavuz, “Ama zirveye tırmanırken önemli olan, rüzgarda tutunabilmektir. Zirvede rüzgarlar biraz sert esebilir. Bu sert rüzgarlar karşısında bizim de çok iyi bir şekilde kenetlenmemiz gerekiyor” şeklinde partililere uyarıda bulundu.

HÜDA PAR’a teveccühün artarak devam ettiğini söyleyen Yavuz, konuşmasında şunları kaydetti;

‘’Sona doğru yaklaşıyoruz. Allah’a şükür her şey planladığımız gibi yolunda gidiyor. Halkımızın bize teveccühü git gide artıyor. Hangi mahalleye gitsek, hangi semte, hangi esnafımıza uğrasak yapılan gayretlerin, yapılan fedarlıkların, uğraşların sonuç verdiğini görüyoruz. Tanımadığımız insanlar bize ‘Hoş geldiniz başkanım’ diyor. ‘HÜDA PAR’dan geldik’ dediğimizde insanlarımızın yüzü gülüyor, gözleri ışıldıyor. Bizlere sarılıp bağırlarına basıyorlar. Bu hepimizin gayreti, hepimizin başarısıdır. İnsanlar bizi bekliyorlar. Sizi bekliyorlar. Kapaılarınızı çalmanızı bekliyorlar. Bir selem vermemizi bekliyorlar. Çünkü bize güveniyorlar. Bize, ‘Siz eminsiniz’ diyorlar. ‘Size malımızı da, namusumuzu da teslim edebiliriz’ diyorlar. Bu derece bize güveniyorlar. Çünkü biz tertemiziz, biz lekelenmemişiz, biz kirlenmemişiz. Biz bu güveni boşa çıkarmayacağız. Ve Allah’ın iziniyle 1 Nisan sabahı inşallah yeni bir güne uyanacağız. Bir dönemi kapatıp yep yeni bir dönemi başlatacağız Allah’ın izniyle.’’

“Biz sustukça, onlar küçülecek. Biz sustukça, onlar ezilecek”

Bazı kesimlerin saldırılarına karşı hazırlıklı olduklarını söyleyen Yavuz, tuzağa çekmeye çalışanların oyunlarına gelmeyeceklerini belirterek, ”Çok güzel bir rüzgar var. Yıllar önce insanlarımızı, hakkın kulluğuna çağırdık. Mevlana gibi bizde ‘İsteyenler gelsin’ dedik. İsteyenler geldi işte; burada, bu meydanda toplanmışlar. Zirveye doğru tırmanıyoruz. Az kaldı. Ama zirveye tırmanırken önemli olan rüzgarda tutunabilmek. Zirvede rüzgarlar biraz sert esebilir. Bu sert rüzgarlar karşısında bizim de çok iyi bir şekilde kenetlenmemiz gerekiyor. Hiçbir zaman kendi aramızda ihtilafa düşmeyeceğiz. Birbirilerimizin kusurlarını, birbirilerimizn hatalarını asla ve asla büyütüp sorun haline getirmeyeceğiz. Saldıracaklar; bekliyoruz bunu. Hamlelerini bekliyoruz. Sosoyal medya üzerinden tahrik edecekler, saldıracaklar. Tuzağa çekmeye çalışacaklar bizi. Asla aldanmıyoruz. Benim kardeşlerim uyanıktır, hiçbir zaman bunların oyunlarına gelmeyeceklerdir. Biz sustukça, onlar küçülecek. Biz sustukça, onlar ezilecek; siz, asaletle yolunuza devam edeceksiniz.”dedi.

"Maalesef, okuması-yazması olmayan yaşlılarımızın bu yönünü istismar edecek kadar düşebiliyorlar"

Konuşmasının sonunda isim vermeden AKP’lilerin özellikle yaşlı insaları “Biz zaten ortağız; bize oy verirseniz, HÜDA PAR'a oyvermiş olursunuz” şeklinde istismar ettiklerini belirten Yavuz, ”Seçim yaklaştıkça karalama kampanyaları da deva edecek. Bilinçli yapanlarda var bilinçsiz yapanlarda. Şunu iyi biliniz ki, biz HÜDA PAR olarak, Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz olarak, tek başımıza hür ve müstakil bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İttifak mittifak söz konusu değil. Ev ev dolaşıyorlar, ‘Biz zaten ortağız; bize oy verirseniz, HÜDA PAR'a oyvermiş olursunuz’ diyorlar. Maalesef, okuması -  yazması olmayan yaşlılarımızın bu yönünü istismar edecek kadar düşebiliyorlar. Biz bunlara karşı da mücadele edeceğiz. Buradan bir kez daha ilan ediyoruz; 31 Mart günü, kendi logumuzla, kendi adayımızla seçime giriyoruz. Hiç kimse ile ittifak halinde değiliz. Biz inşallah 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız ve Kahta’da yeni bir destan yazacağız”şeklinde konuştu.

Haber:Ziya Bozkurt