HÜRPOLİTİKA-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kahta Belediye Başkan Adayı Adem Yavuz,”İnanç, insan, adalet ve hizmet eksenli Hüda Par Belediyeciliğini şehrimize hakim kılacak irade ve kararlılığa sahip azimli teşkilat ve gönüllü sevenlerimizle ye'se kapılmadan, hür ve mütevazi adımlarla ilerliyoruz”dedi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde HÜDA PAR’dan Kahta Belediye Başkan Aday olan merhum HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz’un kardeşi eğitimci Adem Yavuz, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile "huzurlu ve güvenli şehirler bizimle mümkün" sloganıyla saha çalışmasınının startını veren Yavuz,gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Parti binasında bir araya geldiği toplantıda saha çalışmalarını değerlendiren Başkan Adayı Yavuz, seslerinin gür çıktığını kendilerine olan teveccühün katlanarak arttığını ifade etti.

Saha çalışmalarında halkın yoğun bir sevgi ve muhabbeti ile karşılaştıklarını söyleyen Yavuz, konuşmasında şunları kaydetti;

“İnanç, insan, adalet ve hizmet eksenli hüdapar belediyeciliğini şehrimize hakim kılacak irade ve kararlılığa sahip azimli teşkilat ve gönüllü sevenlerimizle ye'se kapılmadan, hür ve mütevazi adımlarla ilerliyoruz. Bağımsız, bağlantısız, özgün, yılların hasreti ve hayaliyle bekleyen memleket irfanina sahip dertlilerle, vizyon ve ufuk sahibi münevver şahsiyetlerle, menfaat beklentisi olmayan yüce gönüllü esnaf aile, akraba ve dostlarla istişarelerimiz, fikir teatilerimiz, tecrübelerden istifadelerimiz devam etmektedir.

Bugüne kadar epey mesafe kat ettik. Teşkilat birimlerimizin fedakâr çalışma ve ziyaretleri haricinde yaklaşık 500 civarında aile, akraba, dost, arkadaş, esnaf, aile büyükleri ve mahalle toplantılarını ziyaret ettim. Her biriyle uzun görüşmeler gerçekleştirdim. Hizmetsizlikten, hayat pahalılığından, fahiş kiralardan, vicdansızlıklardan, güvensizlikten, fırsatçılıktan, samimiyetsizlikten, merhametsizlikten, bencillikten, Gazze ve Filistin’e yerel ve genel yönetimlerin yetersiz ilgilerinden duyulan memnuniyetsizliklerini ifade ettiler. Tüm bu konulardaki hassasiyetlerimizi, yaklaşım ve anlayışımızı, çözüm önerilerimizi dikkatle dinleyip kabul ettiklerini ifade ettiler. Görüş birliğimiz hem bizleri hem onları memnun etti. Destek sözü veriliyor bize elhamdülillah. Çünkü sizi tanıyoruz biliyoruz diyorlar. Secimden önce de Kâhta’mız için partinizin ve irfan başkanın gayretlerini, sesimizi duyurmaya çalıştığını, şehirdeki aksaklıklar ile herkesten çok ilgilendiklerini ve özellikle Gazze meselesinde günlerdir yaptığınız etkinlikleri görmezden gelemeyiz. Sizin belediyede de düzgün hizmetler yapacağınıza inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Siz yaparsınız diyorlar.

Biz de bize olan bu güveni, bize olan bu inancı, secim kazanmak kadar değerli buluyoruz.

Aileden, akrabalardan, dostlardan, eğitim camiasından, STK’lardaki dostlardan destek mesajları alıyorum. Pîri fânilerin, Allah dostlarının dualarında yer buluyorum hamd olsun. Hepsine şükranlarımı sunuyorum”dedi.