KAHTASES-Çelikhan ilçesinde geçimlerini sağladıkları 5 ineğinin yıldırım çarpması sonucu kaybeden Şerif Öğüt’e yardım elini Şekerli Vakfı uzattı.

Şekerli Vakfı, başlatmış olduğu kampanya ile teminini sağladığı 5 adet düveyi Şerif Öğüt’e teslim etti.

Çelikhan merkez Mahmut Nedim Ökmen mahallesi Bılkık mevkiinde ikamet eden Şerif Öğüt isimli besici hayvanlarını mera alanlarında otlarken aniden bastıran yağış ile birlikte hayvanların üzerine yıldırım isabet etmesi sonucu 4'ü dişi süt ineği 1 tane erkek olmak üzere 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

Kahtases.com.tr haber sitemizin gündeme taşıması ile yankı bulan haberin ardından,Kahramanmaraş’ta faaliyet sürdüren Şekerli Vakfı başlatmış olduğu kampanya ile temini sağlanan 5 adet düve Şerif Öğüt’e teslim edildi.

Şekerli Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Şekerli,konu hakkında yapmış olduğu açıklamada,”Adıyaman’ın Çelikhan ilçemizde Şerif öğüt isimli üreticimizin hayvanları yıldırım çarpması sonucu telef olmuştu. Şekerli vakfı olarak başlatmış olduğumuz kampanya ile yeniden hayvanlarını satın aldık ve kendisine hediye ediyoruz.Kampanyaya destek veren her kese teşekkür ediyoruz”diye konuştu.