HÜRPOLİTİKA-AK Parti’den Kahta Belediye Başkan Aday Adayı olan Eğitimci-İşadamı Musa Yıldırım, “Gençlerin gözlerinin içindeki umut ışığı 31 mart’ta Kahta’yı aydınlatacak”dedi.

AK Parti’den Kahta Belediye Başkan Aday Adayı olan Eğitimci-İşadamı Musa Yıldırım,çalışmaları kapsamında çok önem verdiği gençlikle bir araya geldi.

Kahta02spor kulübü başkanlığı dönemindek başarıları ile Kahta’da gençlerin gönlünde taht kuran AK Parti’den Kahta Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım,gençler bir araya geldiği toplantıda moral depoladı.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda gençlerle bir karşılıklı sohbet eşliğinde sorunlarını dinleyen Yıldırım,projelerini ve yapacaklarını anlattı.

Kahta’nın geleceği gençlerle ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Yıldırım,başarının mücadele ile birlikte geleceğini söyledi.

Kahta gençliğinin yaşadığı sorunlara ve özellikle işsizlik sorununa değinen Yıldırım, Kahta’da değişim olması gerektiğini vurgulayarak göreve geldiğinde gençlerin sorunlarına daha fazla odaklanacağını belirtti.

Kahta’da seçimin sonucunu belirleyecek olanın gençler olduğunu ifade Yıldırım,” Gençlerin gözlerinin içindeki umut ışığı 31 mart’ta Kahta’yı aydınlatacak. Kahta’nın geleceği ile birlikteyiz, aydın gençleri ile birlikte olacağız. İnşallah geleceği Kahta’nın güçlü noktasını beraber inşa edeceğiz. bu anlamda burada sizlerle beraber tekrar olmaktan onur ve şeref duyuyorum.

Gençler; sizden tek isteğimiz, mücadele edeceğiz ve emek vereceğiz. Emin olun başarı her zaman mücadelenin arkasından gelen bir güçtür. Ben bugüne kadar yaptığım bütün çalışmalarda bunu gördüm. Ben Kahta’nın gençlerinden de bunu istiyorum”dedi.