Haber Merkezi-Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda yaralanarak hastaneye kaldırılan ve burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybeden Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Gökhan Özer Özel Harekat Şube Müdürlüğünde yapılan tören sonrası memleketlerine uğurlandı.

Adıyaman'da bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer için Özel Harekat Şube Müdürlüğündetören düzenlendi.

Düzenlenen törene İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Dr. Osman Varol, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl protokolü, vatandaşlar ve Emniyet mensupları katıldı.

Gerçekleştirilen tören sonrası evli olan Sivas doğumlu Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer'in cenazesi İstanbul'a, evli ve 2 çocuk babası olan Kahramanmaraş doğumlu Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi ise Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gönderildi.