HÜRPOLİTİKA-Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç,basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıdaki konuşmasında,”Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik kültürümüzü güçlendirmemiz lazım. Kimse bu şehir için kahraman aramasın bu şehrin kahramanı bu şehrin vatandaşlarıdır”dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ilde görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programda bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış’da katıldığı programda,gazetecilerle tek tek sohbet eden Başkan Kılınç, basın mensuplarının sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çalışmalar hakkında bilgiler de aldı.

Burada yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Kılınç,konuşmasında şunları kaydetti: “6 Şubat depremiyle birlikte tabi ki sıkıntılar baya çok özellikle canlarımız gitti. Bu psikolojik ver fiziksel travmayı da atlatmak o kadar da kolay değil. Ama birlikte hareket edersek her şeyin üstesinden geleceğiz inşallah. Bu şehri hep beraber ayağa kaldırabiliriz bunun için de birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik kültürümüzü güçlendirmemiz lazım. Kimse bu şehir için kahraman aramasın bu şehrin kahramanı bu şehrin vatandaşlarıdır. Başkalarından bir şeyler beklemek bizleri tembelliğe sürükler. Herkes bu memleket için elinden geleni yapmalıdır. Herkes kendi bulunduğu konum ve işine göre bu memlekete bir şeyler yapmalıdır ve bu memleketi ayağa tekrardan kaldırmamız gerekmektedir”dedi.

Milletvekili Alkayış ise” Sizlerin yaşadıkları zorlukları, hangi şartlarda çalıştığınızı, vatandaşın gözü kulağı olduğunu da biliyoruz.Sizler ilin eksiklerini, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını her zaman haberleştirerek bu ilin gözü kulağı oluyorsunuz. Bizim her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor ve bu birliktelikle ilimizi yeniden ayağa kaldıracağız”dedi.