HÜRPOLİTİKA-Adıyaman’da Türkiye’nin öncü sanayi gruplarından Eczacıbaşı Holding ve Türk Eğitim Vakfı tarafından merkeze bağlı Tekpınar köyünde yapılan 8 dreslik ilkokulun açılışı gerçekleştirildi.

Okulun açılışına Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Eczacıbaşı, Türk Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Eczacıbaşı Holding ve TEV Yönetim Kurulu Üyeleri ile köy halkı katıldı.

Açılış tereninde konuşan Adıyaman Valisi Valisi Dr.Osman Varol, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünde toplumsal sorumluluk anlayışıyla Tekpınar Köyümüze güzel bir ilkokulu kazandıran Eczacıbaşı Holding ve Türk Eğitim Vakfına teşekkür ediyoruz”dedi.

Vali Osman Varol,Adıyaman’da eğitime yaptıkları katkılardan dolayı Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Eczacıbaşı ve Türk Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş’a bir plaket verdi.

Açılış sonrası berbaerindeki hayetle birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle gelecek hedefleri üzerine sohbet eden Valimiz ve beraberindeki heyet, çocuklara oyuncak dağıttı.